maanantai 9. maaliskuuta 2020

Keittiön uusi ilme

Keittiön pintaremontti

Kerroinpa tuossa joku postaus sitten sisustusvinkkauskeikastani tuttavan keittiöön. Nyt on remppa viimeisiä silauksia vaille valmis ja meidät kutsuttiin sen kunniaksi syömään tähän uudistuneeseen keittiöön. Vinkkausjutun voit kurkata tästä.

Voi että, mutta kyllä on ollut ahkera ja kekseliäs pariskunta! Kuvat kertokoot, millainen on uudistetun keittiön ilme. Vinkeistäni "jatkoon" pääsivät mm. välitilan kaakeleiden maalaus mustavalkoiseksi, mustat työtasot, uudet vetimet ja ilmanvaihtohormipömpelin mustaksi muuttaminen. Matto ja verhot ovat heillä vielä etsinnässä, mutta kuulemma ehdottamani itämaistyylinen mustasävyinen on tulossa, kunhan löytyy. Täytyy sanoa, että keittiö oli kyllä ihan pirun komia ja alkoi kummasti kutkuttaa oman keittiönkin pikku remontointi... ja pientä viilaustahan on meneilläänkin, aina😝.

Keittiön pintaremontti

Kaapit ovat todellakin kauniit ja tulevat nyt hienosti esiin uuden välitilavärityksen ja mustan työtason kaverina😍.

Keittiön pintaremontti

 Mustavalkoinen kontrasti tuo kivasti eloa välitilan röpelöreunaisiin kaakeleihin.

Keittiön pintaremontti

Vetimetkin vaihtuivat rosteriseen liesituulettimeen sointuviksi. Tosin vielä kivamman näköiset ovat kuulemma hakusessa.

Keittiön pintaremontti

Kerrassaan kekseliäs ja kertakaikkisen hyvännäköinen ratkaisu nurkan hormikoteloinnin uudistukseen: mustaa teräslevyä ja rosterinvärinen kulmalista. Täydellinen!


Keittiön pintaremontti


Keittiön pintaremontti

Välitilan mustavalkoyhdistelmä toimii mielestäni upeasti! Kaakelithan ovat hieman "röpelöreunaiset", joten musta saumaustussaaminen tekee kokonaisuudesta mukavan eläväisen. Taitava ja rohkea emäntä!

Keittiön pintaremontti

Pariskunnan löytämä tiilitapetti on sikamakee! Todella aidon näköinen ja hyvät värit. Tapetista löytyy niin mustaa, kaappien ruskeaa kuin valkoistakin. Ja seinällä on peräti kaksi Hannahuuhaan taulua, jotka nekin istuvat hyvin kokonaisuuteen! 
Emäntä maalasi kirpparilta löytämänsä eripariset puutuolit mustaksi. Hienot!!!

Keittiön pintaremontti


Ei ole isäntäkään eilisen teeren poikia! Vanhan oven (päällä lasi) kantimiksi hän laittoi vanhan "Singerin jalat". Oikeaan etäisyyteen ne saatiin purkamalla keskiosa pois ja laittamalla tilalle teräsputket (mustaksi maalattuna) sekä vielä todella upeasti vaijerit ristitueksi. Oli tukeva ja komia kokonaisuus!

Keittiön pintaremontti

Pöydän lisäksi isäntä rakensi keittiönpöydän päällä olevan lampun. Huomaa myös kattolistat, jotka ovat samaa lautaa kuin lampussa. Kyllä jo kysyin, että tuliskos hän Hannahuuhaalle hommiin! Jos olin minä olevinani keittiön ideoija, niin kyllä taisin minä saada ihan yhtä paljon ideoita, jos en enemmän! Vai pelaanko omaan pussiin; minä syötin, pariskunta otti kopin ja jatkoi samoilla pelimerkeillä😉.

Keittiön pintaremontti


Keittiön pintaremontti

Pariskunta kertoi pitävänsä itse kovasti lopputuloksesta. Ja nin pidän minäkin! Remonttikustannukset olivat hyvinkin kohtuulliset. Aina ei tarvita suuria rahoja, jotta saadaan suuri muutos. Tämä voisi jopa olla yksi Hannahuuhaan johtoteemoja ja remonttifilosofian perusjalkoja. Yhdellä sanalla tiivistettynä siis edullisuus. Pitääkin pohtia ja selkeyttää Hannahuuhaan sisustusteesit! 

Mitä sinä pidät tämän keittiön uudesta ulkoasusta? Mikä on erityisesti mieleesi?

SISUSTELEMISIIN!




7 kommenttia:

  1. Wau, todella upean näköinen lopputulos!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hyvä vinkkkaaja ja loistava remonttipariskunta ;).

    VastaaPoista
  3. Hannahuuhaa, kiitos postauksesta!
    Vaalea välitila mustin saumoin on upea tummien kaappien vastakohtana. Tuo valoisuutta todella hyvin.Tykkään myös tuosta kauniista, rosoisenkarheasta tapetista. Itsellä on menossa keittiössä tapettien vaihto. Mietin kanssa tiili- tai puukuosista tehosteseinää (loput seinäpinnat maalataan), mutta päädyinkin mustavalkoiseen MM Kaakaopuu kuviotapettiin. Yllättävää, kun olen enemmänkin värikkyyden ystävä. Mutta näin maku muuttuu ;).
    Jatkossa seuraan mielenkiinnolla blogikirjoituksiasi <3

    VastaaPoista
  4. Hei! Valtavan suuri, sydämellinen kiitos! Kiva, jos jaksat seurata huuhailujani. Teethän sinäkin postauksen/postauksia keittiönne uudistumisesta? On niin ihana nähdä sellaisia! Vielä en ainakaan nähnyt, kun kurkkasin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä kiitellä! Kaikenlaiset huuhailut ovat lähellä sydäntäni ;). No nyt kannattaa käydä kurkkimassa ... tapettimakuani. Kivaa viikonloppua sinulle!

      Poista
    2. Kiitos, viikonloppu olikin kiva. Tuli pitkästä aikaa tuunailtua maalaten. Kohta raportoin blogiinkin, mitä tuli tehtyä. Minäpä loikkaan katsomaan sun tapetteja!

      Poista
  5. Tuo mustavalkoinen kontrasti on upea! Itsekin hieman olen miettinyt pitäisikö tehdä keittiöön uusintasaumaus täällä Helsingin asunnossani. Olikohan tuon liesituulettimen ympäriltä maalaus hankalaa.

    VastaaPoista