Huuhaalandia

Tervetuloa...

maaseudun rauhaan, keskelle ei mitään! Täältä löydät vastakohdan isoille ostoskeskuksille: Pieni, persoonallinen Huuhaa-puotikahvila palvelee kesäisin entisen navetan vintillä metsän ja peltojen saartamana. Varsinaiset aukioloajat ovat rajoittuneet tiistaihin, mutta puoti aukeaa privaatimmin myös sopimuksen mukaan. Soitto riittää! Hannahuuhaa on lähes aina paikalla, kotonaan, huuhaillen ja touhuten ties minkä projektin kimpussa.

Huuhaa-puotikahvila on pikkuinen, rosoromanttinen, vähän vinksinvonksin, sympaattinen ja uniikki paikka, josta löydät Huuhaa-tuotteita lahjaksi tai ihan itselle. Valikoimaan voit tutustua täällä blogissa (yläreunan valikko), Facebook-sivullani tai voit kurkata Instagram-tililleni. Alempaa löytyy myös videontekele.

Huuhaa-puotikahvila
Puodin ovet avautuvat tänä vuonna ensimmäistä kertaa lauantaina 12. kesäkuuta ja siitä eteenpäin aina tiistaisin kello 12-18. Ovet ovat avoinna myös lauantaina 3.7. ja saattaa olla, että tänä vuonna vietetäänkin vähän isommin kauden päättäjäisiä elokuussa. Avajaiset kun pidettiin pienesti ilman suurempaa häppeninkiä. Syyn varmaan kaikki arvaavat.

Huuhaa-puotikahvila

Tiistaisin voit nautiskella puodin pikkukahvilasta paikallisten himoleipureiden tuotoksia kahvin, teen tai itsetehdyn mehun kera. Kahvitella voit sisällä puodissakin ihmetellen samalla Hannahuuhaan "keksintöjä" ja rupatellen mukavia. Aina löytyy tilaa, kun käyttää Rexonaa! Pihassa on myös pöytäryhmiä ja tänä vuonna löytyy uutta, nostalgista sisätilaakin vanhaan liiteriin raivattuna! Sadekaan ei siis haittaa kahvitteluja. 

Huuhaa-puotikahvila


Uusi kahvittelutila
Pakkomielteinen, impulsiivinen ja intuitiivinen tekemisen tarve on täyttänyt puodin erilaisin Huuhaa-tekelein; kierrätysfarkkutuotteita, sisustustauluja, tuunattuja huonekaluja, lemmikkileluja... tule ihmettelemään! Teknisesti kivikautiselta videolta alla voit kurkata ennakkoon puodin valikoimaa.


Puodin valikoimiin kuuluu nykyään myös loistavan hyvää kahvia, Hannan ihan ite valitsema servettivalikoima, koirille nuuskumattoja, hauskoja postikortteja sekä omien oppilaideni valmistamia keppihevosia! Voit myös ostaa kunnollisen, ison Huuhaa-mukin, josta kahvi ja tee maistuu erityisen hyvältä!

Helsingin kahvipaahtimon hyvää kahvia Huuhaa-etiketillä
 ja kunnon kokoinen Huuhaa-muki


ServettivalikoimaaMenneen ajan tunnelmaan pääset myös, jos hätä iskee. Pihan perän huussi saattaa yllättää sinut, sillä siellä Elvis elää ja laulaa sinulle!

Huuhaa-puotikahvila

Huuhaa-puotikahvila
Puoti sijaitsee navetan vintillä ja vaikka eläimet ovat aikoja sitten muuttaneet pois, on Hannahuuhaa alkuperäisen käyttötarkoituksen kunniaksi maalannut vanhoihin sontaluukkuihin Ammuset, Kyllikin ja Päivikin, toivottamaan vieraat tervetulleeksi.

Huuhaa-puotikahvila
Paljon on saatu aikaiseksi, mutta paljon on vielä ideoita toteuttamatta! Kyllä nekin aikanaan valmistuvat, mutta mikäs nyt niin kiire! Keskeneräisyyskin kuuluu asiaan. Liian valmis ja kliininen ei ole niin kotoisaa. Ollaan rennosti ja nautitaan! Se on tämän paikan tarkoitus ja sitä toivon asiakkaille pystyväni viestimään.
Ai niin, ja puodin auki ollessa on myös Huuhaa-puutarhassa avoimet ovet! Jos olet pihaihmisiä, saa tontilla käyskennellä vapaasti katselemassa. Ovat jotkut sanoneet, että pihapiirimmekin on näkemisen arvoinen.

Veljeni sanoja lainaten:

Mökkihöperökylähullunähtävyys vailla vertaa!
Tervetuloa!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kysymyksestä, joka on tietysti aika olennainen :). Täytyypä varmaan vähän päivittää blogia...se on nyt jäänyt vähän jalkoihin kaiken muun sometuksen ja Huuhaalandian kesäkiireiden alle. Osoite löytyy kyllä fb- ja insta-tileiltäni, muttei näköjään täältä blogista. Vastaus tässä ja nyt: osoite on Kurkelantie 218, Kisko (Salo). Tervetuloa!

      Poista