Huuhaa-puoti

Tervetuloa...

maaseudun rauhaan, keskelle ei mitään! Täältä löydät vastakohdan isoille ostoskeskuksille: Pieni, persoonallinen Huuhaa-puotikahvila palvelee kesäisin entisen navetan vintillä metsän ja peltojen saartamana. Varsinaiset aukioloajat ovat rajoittuneet tiistaihin, mutta puoti aukeaa privaatimmin myös sopimuksen mukaan. Soitto riittää! Hannahuuhaa on lähes aina paikalla, kotonaan, huuhaillen ja touhuten ties minkä projektin kimpussa.

Huuhaa-puotikahvila on pikkuinen, rosoromanttinen, vähän vinksinvonksin, sympaattinen ja uniikki paikka, josta löydät Huuhaa-tuotteita lahjaksi tai ihan itselle. Valikoimaan voit tutustua täällä blogissa (yläreunan valikko), Facebook-sivullani tai voit kurkata Instagram-tililleni. Alempaa löytyy myös videontekele.

Huuhaa-puotikahvila
Puodin ovet avautuvat tänä vuonna ensimmäistä kertaa lauantaina 6. kesäkuuta ja siitä eteenpäin aina tiistaisin kello 12-18. Impulsiiviseen tyyliini tarkempaa tietoa avajaispäivästä ei vielä ole saatavilla, mutta seuraa tilannetta!

Huuhaa-puotikahvila

Tiistaisin voit nautiskella puodin pikkukahvilasta paikallisten himoleipureiden tuotoksia kahvin, teen tai itsetehdyn mehun kera. Kahvitella voit sisällä puodissakin ihmetellen samalla Hannahuuhaan "keksintöjä" ja rupatellen mukavia. Aina löytyy tilaa, kun käyttää Rexonaa! Pihalla on kuitenkin enemmän tilaa; kuvia tulossa, kunhan julkisivuremontti saadaan valmiiksi ja piha siivottua.

Huuhaa-puotikahvila

Huuhaa-puotikahvila

Huuhaa-puotikahvila

Pakkomielteinen, impulsiivinen ja intuitiivinen tekemisen tarve on täyttänyt puodin erilaisin Huuhaa-tekelein; kierrätysfarkkutuotteita, sisustustauluja, tuunattuja huonekaluja, lemmikkileluja... tule ihmettelemään! Teknisesti kivikautiselta videolta alla voit kurkata ennakkoon puodin valikoimaa.Menneen ajan tunnelmaan pääset myös, jos hätä iskee. Pihan perän huussi saattaa yllättää sinut, sillä siellä Elvis elää ja laulaa sinulle!

Huuhaa-puotikahvila
Huuhaa-puotikahvila
Puoti sijaitsee navetan vintillä ja vaikka eläimet ovat aikoja sitten muuttaneet pois, on Hannahuuhaa alkuperäisen käyttötarkoituksen kunniaksi maalannut vanhoihin sontaluukkuihin Ammuset, Kyllikin ja Päivikin, toivottamaan vieraat tervetulleeksi.

Huuhaa-puotikahvila
Paljon on saatu aikaiseksi, mutta paljon on vielä ideoita toteuttamatta! Kyllä nekin aikanaan valmistuvat, mutta mikäs nyt niin kiire! Keskeneräisyyskin kuuluu asiaan. Liian valmis ja kliininen ei ole niin kotoisaa. Ollaan rennosti ja nautitaan! Se on tämän paikan tarkoitus ja sitä toivon asiakkaille pystyväni viestimään.
Ai niin, ja puodin auki ollessa on myös Huuhaa-puutarhassa avoimet ovet! Jos olet pihaihmisiä, saa tontilla käyskennellä vapaasti katselemassa. Ovat jotkut sanoneet, että pihapiirimmekin on näkemisen arvoinen.

Veljeni sanoja lainaten:

Mökkihöperökylähullunähtävyys vailla vertaa!

Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti