Huuhaalandia

Tervetuloa...

maaseudun rauhaan, keskelle ei mitään! Täältä löydät vastakohdan isoille ostoskeskuksille: Pieni, persoonallinen Huuhaa-puotikahvila palvelee kesäisin entisen navetan vintillä metsän ja peltojen saartamana. Varsinaiset aukioloajat ovat rajoittuneet tiistaihin, mutta puoti aukeaa privaatimmin myös sopimuksen mukaan. Soitto riittää! Hannahuuhaa on lähes aina paikalla, kotonaan, huuhaillen ja touhuten ties minkä projektin kimpussa.

Huuhaa-puotikahvila on pikkuinen, rosoromanttinen, vähän vinksinvonksin, sympaattinen ja uniikki paikka, josta löydät Huuhaa-tuotteita sekä muita Hannahuuhaan maun mukaisia sisustustuotteita lahjaksi tai ihan itselle. Huuhaa-designin lisäksi valikoimassa on mm. A lot decoration, Isabelle Rose, Vanilla Fly, Hippie Hound Studios, Nostalgic Art...jatkuva haku ja valikoiman lisääminen tapahtuu kulloisenkin pääoman mukaisesti. 

Huuhaa-puotikahvila


Huuhaa-puotikahvila

Tiistaisin voit nautiskella puodin pikkukahvilasta paikallisten himoleipureiden tuotoksia sekä 3 kaverin jäätelöitä kahvin, teen tai itsetehdyn mehun kera. Kahvitella voit ulkona tai sisällä ihmetellen samalla Hannahuuhaan "keksintöjä" ja rupatellen mukavia. Aina löytyy tilaa, kun käyttää Rexonaa! 

Huuhaa-puotikahvila


Uusi kahvittelutila


Pakkomielteinen, impulsiivinen ja intuitiivinen tekemisen tarve on täyttänyt puodin erilaisin Huuhaa-tekelein; kierrätysfarkkutuotteita, sisustustauluja, tuunattuja huonekaluja, lemmikkileluja... tule ihmettelemään! Teknisesti kivikautiselta videolta alla voit kurkata puodin valikoimaa. Video on tosin jo "vanhentunut", sillä tuotteiden määrä on todellakin paisunut sitä mukaa, kun Hannahuuhaalle on saldoa kertynyt. Raha on pidetty kierrossa!Helsingin kahvipaahtimon hyvää kahvia Huuhaa-etiketillä
 ja kunnon kokoinen Huuhaa-muki

Menneen ajan tunnelmaan pääset myös, jos hätä iskee. Pihan perän huussi saattaa yllättää sinut, sillä siellä Elvis elää ja laulaa sinulle!

Huuhaa-puotikahvila

Huuhaa-puotikahvila
Puoti sijaitsee navetan vintillä ja vaikka eläimet ovat aikoja sitten muuttaneet pois, on Hannahuuhaa alkuperäisen käyttötarkoituksen kunniaksi maalannut vanhoihin sontaluukkuihin Ammuset, Kyllikin ja Päivikin, toivottamaan vieraat tervetulleeksi.

Huuhaa-puotikahvila

Huuhaalandia

Huuhaalandia

Paljon on saatu aikaiseksi, mutta paljon on vielä ideoita toteuttamatta! Kyllä nekin aikanaan valmistuvat, mutta mikäs nyt niin kiire! Keskeneräisyyskin kuuluu asiaan. Liian valmis ja kliininen ei ole niin kotoisaa. Ollaan rennosti ja nautitaan! Se on tämän paikan tarkoitus ja sitä toivon asiakkaille pystyväni viestimään.
Ai niin, ja puodin auki ollessa on myös Huuhaa-puutarhassa eli Huuhaalandiassa avoimet ovet! Jos olet pihaihmisiä, saa tontilla käyskennellä vapaasti katselemassa. Ovat jotkut sanoneet, että pihapiirimmekin on näkemisen arvoinen.

Veljeni sanoja lainaten:

Mökkihöperökylähullunähtävyys vailla vertaa!

Tervetuloa!2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kysymyksestä, joka on tietysti aika olennainen :). Täytyypä varmaan vähän päivittää blogia...se on nyt jäänyt vähän jalkoihin kaiken muun sometuksen ja Huuhaalandian kesäkiireiden alle. Osoite löytyy kyllä fb- ja insta-tileiltäni, muttei näköjään täältä blogista. Vastaus tässä ja nyt: osoite on Kurkelantie 218, Kisko (Salo). Tervetuloa!

      Poista