keskiviikko 4. maaliskuuta 2020

Käsityöläisen kädet


Enpä kyllä olisi ikinä uskonut, että Hannahuuhaa hurahtaisi kynsilakkaan! Saati manikyyriin. No, ehkä nuorena hupakkona sellaiset asiat kiinnosti, mutta silloin en ollut vielä Hannahuuhaa, vaan ihan muuten vaan huuhaa. Nyt on sitten varmaan se viidenkympin villitys. Ja ystävältä joululahjaksi saatu lahjakortti kestolakkaukseen, johon vihdoin sain aikaiseksi mennä helmikuussa. Kuva kertoo, mitä ekalla kerralla tehtiin. Yllättäen valitsin pinkin lakan😄.Kunnon kontrasti käkkyräsormille. Kun kerran tämä tehdään, tehdään se sitten kunnolla, että huomaa! Jutun lopussa näet, miltä kynnet näyttävät nyt toisen käyntikerran jälkeen.

Kynnet kuntoon

On se vaan mukava katsella, kun kädentaitaja työskentelee! Nadja on kyllä melkoinen näppäräsormi!
Nadjan sivulle (Facebook)  pääset kurkkaamaan klikkaamalla kuvaa.

 Nadjan manikyyri
Kynnet kuntoon


Kevään ja kukkamullittelun (sanamuunnosihmiset, huom!) kunniaksi tällä kertaa laitettiin itsestäänselvän pinkin lisäksi viherpeukalot! Kyllä taidan sellaiseksikin itseni laskea, viherpeukaloksi. Ihan kohta alkaa viherkausi; ensin sisätilojen vihreät kuntoon ja sitten pääsee taas puutarhaa mylläämään. Ihanaa!

Kynnet kuntoon

Kyllähän se on niin, että käsityöläisen kädet saavat olla iloisen näköiset. Itse kädet eivät kyllä ole kauneudella siunatut, mutta mitä sitten? Iloiset kynnet saavat olonkin iloiseksi! Kelpaa näillä nyt käsitöitä käsitellä ja kaikille käsiä esitellä. Oletko sinä kokeillut tai jopa koukuttunut?

VILKUTELLAAN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti