keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Susi tuli

Aina ei vaan onnistu...Jotkin hyvät ideat ja ajatukset eivät vaan valmiina täytä odotuksia saati miellytä Huuhaan silmää. Näin kävi sydäntyynylle. Tulipa kokeiltua ja testattua erilaista kanavatyön kiinnitystä, jota sinänsä en heti tämän harjoituskappaleen jälkeen hylkää. Voi toimiakin, kun vähän jalostaa! Tuotekehittelyksi siis julistettakoon!

Positiivisuus on yksi suuri voimavarani; tämäkin työ poiki kuitenkin tilauksen! Naapuri tuli kahville ja ihastui ikihyviksi kanavatöihin ja sydänsisätyynyyn. Hän tilasi tyynyt, mutta violetilla kankaalla. Omista varastoista ei liilaa nyt löydy, joten pidänpä silmät auki!

Ei vaan lopputulos miellytä...

Kanavatyöt ja pirteän vihreä puuvillakangas kirpparilta, sydäntyynyt kaverilta (Pentikin jouluaiheiset päälliset).

Olen tuotekehittelyn tuloksena alkanut vuorittaa kanavatyöt "lakanakankaalla". Nämä kukkatyöt olivat kuitenkin niin jämäköitä, että huolittelin vain reunan siksakilla.Tässä siis kokeilin uudenlaista pyöreäreunaisen kanavatyön kiinnitystä niin, että silitin puuvillakankaan saumanvarat valmiiksi nurjalle puolelle. Alkoi hieman  jo epäily onnistumisesta hiipiä takaraivoon...loveuskohdista tuli väkisinkin hieman kulmikkaita.

Loveuskohtien kulmikkuus häiritsee silmää!!!

Tuumaustauko: luovutanko jo tässä kohtaa vai olisiko jokin kikkajekku, jolla vielä yrittäisin pelastaa kökönnäköisen työn...? Hmm, mitäs koristeompeleita mun Toyotasta löytyy?

Koristetikkaus pelasti paljon!!! Tosin työn laatu ei miellytä, joten tiesin jo, ettei tyyny tällaisenaan myyntiin pääse. Hyvä idea kuitenkin, kunhan vaan ompelen huolellisemmin!

Päätin kuitenkin kasata tyynyn loppuun ja katsoa, mitä tulee. Siis etu- ja takakappale yhteen! Ääh, eieieiei! Laitetaanpa vielä reunaan tikkaus samaisella punaisella, jolla kiinnitin kanavatyönkin. Tyyny sisään ja loppupätkä kiinni huomaamattomasti päälle tikkauksella. Epäonni jatkui; ei tullut siisti! Jätin tyynyn sellaisenaan lepäämään ja paranteluajatusten muhimaan mietintämyssyyn. Tässä kohtaa naapuri saapui ja löysi tyynyn, ihastui ja tilasi toisenvärisellä kankaalla! Omaan silmään ottaneet epäonnistumiset eivät häirinneet häntä, vaikka niistä kovaan ääneen paasasin: pelkkää ihastelua!Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Nämä kanavatyöt saavat siis ympärilleen violetin kankaan, huikeeta!!! Ja rohkea ajatus naapurilta, joka kuitenkin sisustaa hyvinkin värittömästi ja minimalistisesti. Tikkauksen väri varmasti tulee myös vaihtumaan...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti