perjantai 17. huhtikuuta 2020

Farkkua pöytään

Käytetyistä farkuista on moneksi. Se käy vaikka ruokapöytään! Vai mitä tuumaatte tästä asiakkaan lähettämästä kuvasarjasta?

Farkkukierrätys

Farkkukierrätys

Farkkukierrätys
 Jostakin sisustusalan julkaisusta muistelen tässä lukeneeni, että sininen on nyt uusin trendiväri sisustuksessa. Ja kyllähän se on jo jonkin verran näkynytkin lehdissä ja alan julkaisuissa. Sehän vallan sopiikin farkunkierrättäjälle! Eipä silti, näyttääpä tämä farkkujen uusiokäyttökin olevan aika muodikasta parhaillaan. Monenlaista uusiokäyttöä on esillä siellä ja täällä.

Farkkukierrätys
(Farkun)Sininen onkin hieno ja kaunis väri. Tummansininen on kuitenkin väri, jota en ihan mielelläni vaatteissani suosi. Farkunsinisestä puhuttaessakin on montaa mieltä ja koulukuntaa. Itse olen "jämähtänyt" oman nuoruuteni vaaleampaan ja tuntuu, että se onkin taas enemmän muodissa. Jokin aika sitten kaupoissa näkyi enemmän tummansinistä farkkua. Mikä sinun mielestäsi on "oikeampi" farkkuväri?

Farkkukierrätys
Kyllä näitä tabletteja voi ihan reilusti ruokaillessakin käyttää, sillä ovat ihan konepesun kestäviä. Taustapuolihan on tukikankaalla vahvistettua lakanakangasta. Sekin kierrätettyä tietenkin!

Asiakkaalla päivän menussa näyttää olevan kalaa asiaankuuluvine lisukkeineen. Johan tässä nälkäkin tulee!!!

Farkkukierrätys

Mitä muuta löytyy Hannahuuhaan farkkukierrätysmallistosta? Kurkkaa linkistä!
Farkkukierrätystuotteet

Löydät lisätietoa myös täältä:
Kierrätysfarkkutabletit (Facebook)

HERKULLISTA VIIKONLOPPUA!


2 kommenttia:

  1. Upeita tabletteja tullut farkuista <3 Kaunis sininen kattaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä farkku taipuu moneksi. Kattauskehut toimitan eteenpäin asiakkaalle.

      Poista