Farkkukierrätystuotteet

Täällä voit tutustua Hannahuuhaan farkkukierrätysmallistoon. Tuotteita löytyy lähinnä sisustukseen, mutta myös vaatetukseen ja lemmikeille (kissoille ja koirille). Tuoteperhe kasvaa ideoiden ja inspiraation mukaan impulsiivisesti. Asiakkaan toiveita otetaan vastaan!


Videolla esittelyssä Hannahuuhaan farkkukierrätystuotteita.

 Farkkusisustus

Tyynyjä, lampunvarjostimia, mattoja, kehyksiä, viirejä, kaukosäädintaskukkeita... Hauska sisustusmateriaali esim. teinin huoneeseen! Tyynyjä lisää tästä.

Farkkukierrätys

Farkkukierrätys

Lampunvarjostimia ja kehyksiä syntyy sitä mukaa, kun kirpparilta tms sattuu löytymään sopivia varjostinaihioita ja farkuista jää lahkeensuita, vyölenkkejä ja saumoja.

Farkkukierrätys
Farkkukierrätys

Farkkukierrätys


Farkkukierrätys


Onko kaukosäädin hukassa tai liian kaukana? Hannahuuhaan mallistossa "Kaketaskukkeet" S-, M- ja L-koossa kaukosäätimiesi määrästä riippuen.

Farkkukierrätys

Farkkukierrätys


Farkkusydämet ovat suosittuja. Pyykkipoikaan voit ripustaa vaikka oman kullan kuvan. Kuvassa minun oma kultani eri vuosikymmeninä. Saatavana myös dramaattisempi versio mustasävyisistä farkuista.

Farkkukierrätys

Arki- ja miksei juhlakattaukseenkin farkkupaloista tabletit. Sapluunapainatus "Bon appetit" ja vyölenkki aterimille (+servetille). Tausta valkoista kierrätyslakanakangasta tukikankaalla vahvistettuna. Konepestävät.

Farkkukierrätys

Kierrätyssisustus
Farkkukangas sopii loistavasti myös tuolien päällystämiseen. Tämän tuolin päällikankaan olen ommellut itse vanhoista farkuista leikatuista salmiakkikuvioista.

Farkkukierrätys
Farkkukierrätys
Pikkukuvasta näet, millainen tuoli oli sen kierrätyskeskuksesta löytäessäni.

Tilaustyönä tehty lasten keinutuoli sai myös farkkutilkkupäällisen. Sopii vaikka kissallekin😁.

Farkkukierrätys

Farkkukierrätys

Farkkuessut

Persoonalliset ja uniikit farkkuessut; rinnustassa iso sydän, helmassa pitsiä, pieni pyyhe mukana. Kestävä ja pestävä. Tehosteiden väri asiakkaan toiveiden mukaan. Saatavana myös lasten kokoja.

Farkkukierrätys

Farkkukierrätys


Huuhaa-kesäpuodin leipuri tilasi itselleen oman essun, jotta pääsee Huuhaa-fiilikseen :). Hän sai itse valita "farkkupehvan" eri vaihtoehdoista. Toiveena oli vaaleanpunaisia tehosteita sekä solmittava vyötärönauha. Se onkin näppärä jos vaikka sattuu olemaan samanlainen painojojottelija kuin minäkin😜! No todellisuudessa saadaan kapeampienkin farkkujen vyötärö sopimaan moneen kokoon...

FarkkuessuEi kommentteja:

Lähetä kommentti