maanantai 16. joulukuuta 2019

Kanta-asiakasetu

Pop up takana ja pieni tauko edessä. Yksi tilaustyö vielä ja sitten käyn oman kodin Huuhaa-kaaoksen kimppuun rentouttavan kiireettömästi huone kerrallaan. Se on muuten kovasti terapeuttista, vai mitä olet mieltä? Varsinkin nimenomaan ilman kiireitä. Luultavasti pieniä sisustussäätöjä tulee tehtyä samalla, niin kuin mulle yleensä käy.

Hannahuuhaa-uutisia lähdin postaamaan: nyt on saapunut Huuhaan ystäville kanta-asiakaskortti! Kympin ostosta saat korttiin leiman ja viisi leimaa kerättyäsi saat 20% alennusta ihan mistä vain seuraavasta ostoksestasi. Sain kortit postissa jo perjantaina, vaikka luvattiin vasta tänään, maanantaina. Se oli varsin mukava yllätys, sillä sain lauantain pop upissa niitä jo annettuakin. Olen ollut varsin tyytyväinen Vistaprintiin, josta olen muitakin juttuja tilannut. Tällä hetkellä löytyy näiden kantiskorttien lisäksi T-paita omalla logolla, käyntikortit, leimasin ja muistivihko, joka on ihan vaan omaan käyttöön.

Kanta-asiakaskortti
Vaikka nyt ei olekaan näkyvissä vähään aikaan live-myyntitapahtumaa, voi Huuhaata ostaa ihan koko ajan joko tulemalla "kylään"  (kahvit ja varsinkin juttuseura on aina taattu!) tai ottamalla yhteyttä, niin toimitan esimerkiksi postin välityksellä. 

Ollaan siis yhteyksissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti