perjantai 13. joulukuuta 2019

Pop up!

Perjantai 13.päivä

No niin, huomenna on sitten Hannahuuhaan ihan ihka ensimmäinen Pop up- päivä. Tänään on käyty levittäytymässä Salon Mattopyykin tiloihin ja apujakin sain! Yksi hyvä ystävä tuli auttamaan roudaamisessa ja "pystyttämisessä". Hyvä näkemys hänelläkin ja naureskeltiinkin, että josko hänkin hakisi opiskelemaan visualistiksi. Saman alan ihmisiä, ja kas kummaa, kun on myöskin aika tympääntynyt töihinsä tänä aikana.

Vajaa pari tuntia siinä mellastettiin ja saatiin kamat levälleen. Vielä aamulla glögipöytä kuntoon ja muutama pikku viilaus, niin saa ihmiset tulla sankoin joukoin kymmeneltä! Tosin heti meni tänään jo ensimmäinen "lehmätalja" kissalle, vaikkei edes esillä vielä ollut! Kissaihmiset... 

Räpsäisin pari pikakuvaa esillepanoista, jotta vielä sain kotona katsoa, mitä pitää huomiseksi muistaa hoitaa kuntoon. Ei siis mitään tyylikkäitä tunnelmakuvia! Paljastanpa kyseiset räpsyt nyt tässä (vielä siis laittoa!) :

Pop up-myymälä


Saapa nähdä sitten huomenna, miten sujuu...Nyt pitää mennä nukkumaan, että jaksaa glögit lämmittää aamutuimaan! Ehkä saat täältäkin lukea jälkilöylytunnelmia.

TERVETULOA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti