keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Navettapuodin rempparytinää

Viime kesänä aikamoisen impulsiivisesti ja intuitiivisesti pikavauhdilla avautunut Huuhaa-puotikahvila saa nyt toisena vuotenaan huomattavaa kasvojenkohotusta. Syksyllä oli tarkoitus ulkoremppa tehdä, mutta remppamestarimme meni ja sirkkelöi peukalonsa toisella talkootyömaalla. Auts! Onneksi peukalo jäi vielä "henkiin", mutta remonttihommiin siitä ei enää ollut syksyn mittaan. Katto ehdittiin kuitenkin saada vähän isommalla talkooporukalla valmiiksi ennen tapaturmaa! Voit kurkata tunnelmia puodin ensimmäisestä kesästä tästä postauksestani.

Ja tämän koronakevään edetessä remontti jatkuu! Täällä maaseudulla lautatavaraa saa ostaa vaikka "naapurista", 1,5 kilsan päästä😄. Ja videolta näet, miten kätevästi laudat kulkevat kotiin! Seisomme Elsan kanssa lähinaapurin, hyvän ystävän pihassa (matkaa 1 km) hurraamassa ja kuvaamassa.Taas pääsen maalaamaan, kantamaan ja sahaamaan lautaa monta sataa metriä! Enimmäkseen riehumme kahdestaan remppamestarimme Kimmon kanssa, oma mies kun on päivät pitkät "oikeissa töissä". Kyllä täytyy sanoa, että Hannahuuhaan remppalook on kohdillaan! Juntti mikä juntti. Mutta tosiasia on, että vaikka olenkin melkoinen esteetikko, ei oma ulkonäkö ole koskaan ollut kovin tärkeä. Visuaalinen ilme ja silmää miellyttävä kokonaisuus on tärkeää vain ympäristössä, ei peilissä.

Puodin remontti
 Ihan hyvää vauhtia edetään, vaikka on ollut remontista "pakkolomapäiviäkin". On olemassa muutakin elämää😉. Pitkät sivut ovat jo laudoituksen osalta valmiit. Alakerran ikkunat ja ovet saavat vielä ehostusta. Parhaillaan riehutaan puodin sisäänkäyntiseinän kimpussa ja alemmassa kuvassa Remppa-Kimmo kuvassa keikkuukin. Minulla on yksi aika iso rajoite näissä remonttitouhuissa, nimittäin melkoisen voimakas korkeanpaikankammo. Kammoton Kimmo taas pystyy heilumaan vaikka miten ja missä. Hän on korkealla, minä matalalla (myös taidoissa). Toimitan määrämittaista lautaa ylös sen enempää katselematta; tekee nimittäin häijyä nähdä joku muukin korkealla...jos kärsit samasta vaivasta, ymmärtänet hyvin.

Puodin remontti

Tälle pitkälle sivulle (alakuva) tulee "sontaluukkuihin" yllätysjutut; Hannahuuhaa testaa taidemaalarin taitojaan. Tulet varmasti näkemään tuotokset täällä blogissakin. Esittelin "taidettani" perheemme What'sApp-ryhmässä ja hauskaa oli, että pikkupikkuveljeni (29v.), ei tiennyt, mikä on sontaluukku. Nyt hän tietää! Tiedätkö sinä?

Puodin remontti

Tuossa alkupuolella totesin kevyen positiivisesti, että muutakin elämää on. Todellisuudessa kuitenkin tässä kohtaa kevättä ei ihan hirveästi muuta päivään ja ajatuksiin mahdu...Mutta kyllä on ihanaa, kun on tekemistä! Remontti jatkuu ja sitä pääset seuraamaan täälläkin. Kunhan vaan on puhtia, tarmoa ja aikaa päivittää edistymistä.

REMPPAREHKIMISIIN!2 kommenttia:

  1. Waude, tuota on pakko päästä vakoilemaan jo puolivalmiina.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa sanoisin, mutta sähän ehdit käydäkin jo ennen kun mä ehdin tähän reagoida...Miltäs näytti?

    VastaaPoista