tiistai 19. toukokuuta 2020

Huuhaa-kaaos

Huh, kun on täydellinen kaaos ja sekasotku niin päässä, puodissa kuin torpassakin! Tulinpa vaan pikaisesti päivittämään tännekin vähän kaaoskuulumisia. Puoti avautuu pian ja siihen liittyen hommaa piisaa. Remontti etenee, mutta nyt on ulkolaudoituksessa pieni paussi. Kolme seinää on valmiina, neljäs aiheutti ylimääräistä päänvaivaa ja hommia. Voi olla, ettei edes ehdi valmiiksi siihen mennessä, kun olen ajatellut avata. Lauantaina 6.6. on päivämäärä, jolloin olen ajatellut pitää ensimmäisen aukiolopäivän. Tämä ei vielä ole kuitenkaan "julkinen" tieto eikä mitenkään varma. Ilmoitan kyllä tarkemmin! Tänä vuonna avaan tosin pienimuotoisemmin, ilman sen suurempaa tapahtumaa. Tiedätte varmasti miksi... Tosin, ei siellä viime kesänäkään mitään tungoksia kovinkaan usein syntynyt, mutta kai se on syytä pelata varman päälle ja suositusten ja pelisääntöjen mukaisesti. Ja käsidesiä pöydän kulmalle kattaa tarjolle.

No, ajattelinpa vähän paljastella. Nimittäin tätä huikeaa Huuhaa-kaaosta, joka kotipesässämme parhaillaan vallitsee. Joka paikassa! Video kertoo puodin tilanteesta jokunen aika sitten, torpan sisäkuvat paljastavat juuri tämän hetkisen sekasorron. Normaalistihan meillä on niin viimeisen päälle siistiä ja kaikki järjestyksessä😂😁.


Sisällä torpassa on hurja myyntituotepaja ja lähes jokainen taso on täynnä keskeneräistä tai valmista huuhaata. Ja joukon jatkona myös tilaustöitä... Kaikkea teen "kiertopistetyöskentelynä", kun on tämä haja-ajattelun ja keskittymiskyvyttömyyden kirous. Siihen vielä tämä innostuminen uudesta: "Hei, nyt tuli idea"! Pakko tehdä (tai ainakin aloittaa) heti tai muuten ei pysy pöksyissään.


Puodin somistukseen käyttämäni pitsi- ja muut verhotkin piti pestä! Ulkona ei oikein kelit ole suosineet pyykinkuivatusta, joten ei muuta kuin keskelle olkkaria vaan telineet.


Kyllikki ja Päivikkikin odottavat jo malttamattomina navettaan pääsyä eteisessä ammuen.


Eipä sitä itsekään ihan siisteimmässä lookissaan ole. Pipo vinossa, mutta hymy huulilla!


Kyllä se vaan viime kesänäkin puoti valmiiksi tuli! Tai no, valmiiksi ja valmiiksi... Siihen kuntoon, että avasin paikan. Koko puotihan on rakenneltu ja stailattu sillä ajatuksella, että siitä tehdään, mitä on. Aika paljon onkin😄. Tänä vuonna kuitenkin taas jotain uutta ja varsinkin ulkopuolella! Raportoin toki lisääkin kunhan ehdin, mutta kannattaa tulla paikan päällekin katsomaan kylähullun huuhaatouhuja! Siis sitten, kun avataan.

HIP HEI JA HUUHAA, VIELÄ RIITTÄÄ PUUHAA!

2 kommenttia:

  1. Ja taas on jotain mitä odottaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin odotan. Kaaoksen loppumista :) Toisaalta, tää on ihanaa elämää!

      Poista