lauantai 20. huhtikuuta 2019

Videon luominen, Windowsin kuvankäsittelyohjelma

Pitäähän sitä treenailla videonkin tekoa! Tosin siis ihan still-kuvista. Testasin, millainen tietokoneeni Windowsin kuvankäsittelyohjelman videon luominen on...Täytyy tehdä sillä ja siitä, mitä on! Kuvamateriaalia oli kaikkiaan 50 kuvan verran. Valitsin niistä 15, joista osaa hieman rajasin, mutta muuten saivat olla ihan autenttisia. Lisäsin myös tekstin ja valmiin musiikin ohjelman tarjoamista vaihtoehdoista.

Kyseessä on ystävälleni harjoituskappaleena tekemä farkkutunika. Kuvasimme meidän pellolla ihanassa ilta-auringossa. Tarkemmin sanottuna mieheni hoiti kuvaamisen, Minna-ystäväni keikistelemisen ja poseeraamisen. Minä vaan komensin ja katselin.



Eipä kyllä ole mitään Hollywood-tasoa meikäläisen video, ei edes kotimaista Jussi-tasoa... Mutta yllättävän helppoa sen tekeminen oli! Ja aion ystäväni luvalla käyttää sitä Hannahuuhaa-sivullani mainostamaan, että tällaistakin syntyy Hannahuuhaan pajassa 😃.

Tästä Farkkukierrätys voit kurkata toisen videoni, jossa harjoittelin ja tutkin lisää videon luomisen mahdollisuuksia. Tekstin fonttia ja sijaintia ainakin voi rajallisesti muuttaa. Video on ihan mukiinmenevä, mutta pohdin, että onkohan vähän turhankin pitkä... Eikä siinä edes vielä ole kaikkia tekemiäni farkkukierrätysjuttuja...Olisikohan järkevämpää tehdä useampi lyhyempi, rajatumpi tähän nykymaailman pikakulttuuriin??? Itsekin olen sen verran hätäinen, että jaksaisinko kokonaan katsoa. Toisaalta, samankaltaisia videoita ollaan miehen etsimänä katseltu ideamielessä ja hyvin olen jaksanut.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti