perjantai 11. joulukuuta 2020

Farkkua lampunvarjostimeksi

 


Vanhoista farkuista on moneksi. Jopa saumat ovat monikäyttöisiä. Lampunvarjostimia on tullut päällystettyä jokunen ja viimeisin tilaus olikin varsin komian kokoinen! Vähän tuumailin, että tuleekohan jo liian painava, mutta hyvinhän tuo onnistui. 

Tuunattu lampunvarjostin

Kyllähän siinä sakset sauhusivat ja kuumaliimapistooli hehkui. Patruunoiden laskemisessa menin sitten kuitenkin sekaisin, mutta useampi kymmenen niitäkin kului. Tarpeeksi pitkiä farkkuja tuskin on olemassakaan, että yhden kierroksen olisi yhdellä saumalla ympäri päässyt, mutta tyyliin ihan sopii, että sauma vaihtuu kesken kierroksenkin. Ei mitenkään hullumman näköinen.

Farkkukierrätys


Tässä kuvassa lamppu on kohteessaan; vanhan maalaistalon hurmaavalla sinisellä kuistilla. Eikö vaan sopisi tuoleille vielä farkkutyynytkin? Kehtaiskohan markkinoida ideaa kuistin omistajalle eli lampun tilaajalle...? 

Farkunsinistä sisustukseen

Tässä vielä muutamia vanhempia tuotoksia ajalta, jolloin kuvaustaitoni olivat vielä nykyistäkin surkeammat. No, ehkä itse tuunaustekniikkakin vielä vähän hakusessa...tekemällä oppii!

Farkkukierrätys

Ystäväni uusi koko eteisaulansa ja lisäsi mausteeksi vähän Hannahuuhaan farkkua. Sopii tuo hirsi ja farkkukin kivasti yhteen, vai mitä? Vanhoja molemmat!

Farkunsinistä sisustukseen

Farkkusaumoilla ja vyölenkeillä voi tuunata vanhoja kehyksiäkin! Tässäkin projektissa on kovasti ammuskeltu, nimittäin kuumaliimapistoolilla.

Farkkua sisustukseen

Eikö olekin todella kaunis ja hienosti muotoiltu tuo mietelause kehyksissä? Viisas mies oli, Gandhi.

OLE YSTÄVÄLLINEN AINA, KUN SE ON MAHDOLLISTA.

SE ON AINA MAHDOLLISTA.

- Mahatma Gandhi -

2 kommenttia:

 1. Heips! Blogeja selailin ja tänne polkuni johti ihastelemaan. Oi mitä kaikkea näppärää ja ihanaa olet tehnyt. Kauniit kuvat ja tuo kaunis hirsiseinä on niin ihana ja peili lipasto sitä vasten.
  Mukava löytää uusia blogeja. Iloa viikkoosi mukavien askareiden parissa...polkuni johtaa tänne uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Minä kun en ole mikään järin ahkera bloggaaja, vaikka kirjoittamisesta olenkin aina tykännyt, on hienoa, kun joku kommentoi ja reagoi! Ystävälle (jonka eteinen kuvassa) peililipaston seuraksi olen tuunannut myös siihen kuuluvan rahin hänen omalta vintiltään. Instagramista löydät kuvia siitäkin: @hannahuuhaa.
   Tervetuloa kesällä ihmettelemään kahvilapuotiini ihan livenä paikan päälle.

   Poista