perjantai 5. kesäkuuta 2020

Huuhaa-häppeninki

Se on huomenna! Kyllä on aika ympäripyöreetä päivää tässä paukutettu, jotta Huuhaa-puotikahvilan avajaiset saadaan edes jonkinlaisella kunnialla läpi. Niin on painettu, että blogiin en ole ehtinyt, vaikka taisin luvata täälläkin vähän kertoilla asiasta. Mikäs kiire, huomiseen on vielä. Manana, manana...Huomenna siis puotikahvila auki kello 12-17, samoin puutarha. Katso lisää!

 Huuhaa-häppeninki
Huuhaa-häppeninki
Visa-veljeni on muusikko, ehkä jonkin verran tunnettukin. Hänellä on melkoisen jakautunut persoona; Gebardi-bilebändin solisti, Nat Newborn sekä Visa ja Villikissat ovat eniten voita leivän päälle tuovat poppoot. Sisaruksia ollaan selvästi; joka suuntaan säntäilyä ja monenmoista erilaista vääntöä ja väkerrystä pitää olla! Vaikkakin eri "aloilla". Eikä ne muutkaan sisarukset ihan normaaleja ole😜. Visa eroaa siinä, että hän on joukon ainoa ei-opettaja. 

Veri velvoittaa ja veli esiintyy Huuhaa-häppeningissä elävänä jukeboxina. Pienimuotoisemmin siis, mutta se kuuluukin Huuhaa-ideologiaan. Huuhaalandiassa luvassa yhteislaulua; Visa ja Pihalinnut. Yleisökin saa tietenkin laulaa mukana, jos siltä tuntuu! Veli-live alkaa noin kello 14.


Nat Newborn ja livejukebox

Jotkut ovat sanoneet, että pihapiirimme ja puutarhammekin ovat näkemisen arvoiset. Nekin ovat vapaasti kierreltävissä puodin auki ollessa. Lauantain "Grand Openingin" jälkeen siis tiistaisin kello 12-18. Itsehän tuppaa aina näkemään vaan sen, mikä on rempallaan ja huonosti (ja sitä riittää!), mutta kun niin monet ovat kehuneet, niin olen minäkin päättänyt ottaa toisen näkökulman. Puutarhahan ei kumminkaan ole koskaan valmis, joten nautin siitä, mikä on valmista. Tai lähes valmista... Tule sinäkin katsomaan, mitä ja miten sinä Huuhaalandian näet!


Hannahuuhaan pihapiirissä paistaa aina aurinko. Ainakin pinkki!

Jos ei siis ole mitään muuta järjellistä tekemistä tai kaipaat siihen tekemiseen, järjelliseen tai järjettömään, taukoa, lähde uteliaasti ja ennakkoluulottomasti retkelle Huuhaalandiaan! Täällä ainakin ollaan aika järjettömiä. Kylähullumökkihöperöitä. Kahvilassakin on avajaisten kunniaksi vähän reilummin valinnanvaraa! 

Ai niin, osoite! Keskellä ei mitään, maaseudun rauhassa. Löydät perille klikkaamalla postauksen ekaa, Huuhaa-häppeninkikuvaa.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

4 kommenttia:

 1. Jee, huomenna nähdään. Tulossa ollaan ☺

  VastaaPoista
 2. Lämpöisiä avajaispäivä hetkiä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keli oli hyvinkin vaihteleva, mutta onneksi oli isot teltat lainassa.

   Poista