Sisustustyynyt

Hannahuuhaan sisustustyynyjen punaisena lankana on kierrätysmateriaalit. Vanhat farkut, kirpparilta löydetyt vanhat kanavatyöt, pitsit, ompelijoilta saadut kangastilkkujämät...rajana mielikuvitus! Teen myös tilauksesta kierrätystyynyjä sinun sisustukseesi sopivaksi. Mikä olisi ilovärisi?

Farkkutyynyt


Farkkutilkkutyynyt

Farkkutilkuista voi rakennella vaikka mitä yhdistelmiä ja minkä kokoisia tyynyjä haluaa! Niihin voi yhdistellä pitsiä, painaa tekstiä tai kuvia, käyttää erivärisiä farkkuja jne. 

Farkkukierrätystyynyt

Sanaristikkotyynyt

Olen innokas sanaristikkojen täyttäjä ja siitä se idea sitten lähti: Sopivasti risteäviä, "relaamiseen" soveltuvia sanoja keksimään ja tyynyyn siirtämään! Myös tyynyn omistajan nimeä voi sopivasti hyödyntää. Tyynyjä sekä englanniksi että suomeksi ja miksei myös vaikka på svenska! Nämäkin tyynyt kootaan vanhoista farkuista. Keksitään yhdessä sinulle sopivia sanoja, vaikka lahjaksi teinille omalla nimellä!

Farkkukierrätys

Takataskutyynyt

Takataskut tarjoavat loistavan paikan muuten aina hukassa oleville kaukosäätimille ja kännyköille ja ovat vielä hauskan näköisiäkin! Mallistosta löytyy myös "kaketaskukkeita", sohvan käsinojalla lepääviä  taskullisia säilytyshärpäkkeitä (katso sivulta farkkukierrätys, tulossa!).

Taskutyynyjä saa eri kokoisina, mutta suosikiksi on muodostunut pieni, 30cm x 30cm tyyny.

Farkkukierrätys

Kanavatyötyynyt

Kirpparit ovat pullollaan kanavatöitä, joita saa pilkkahintaan. Jokin niissä on aina kiehtonut. Kuva saattaa olla tosi naiivi eikä edes kaunis, mutta se työn määrä, jonka joku on uhrannut!!! Värikkyys on myös plussaa. Ansaitsevat mielestäni uuden elämän, vaikka tyynynä. Jokainen tyyny on oma uniikki kokonaisuutensa.

Farkku- ja kanavatyötyynyt

Farkkua ja kanavatöitä yhdistettynä joko sini- ta mustasävyisiin farkkupaloihin kanavatyön väreistä riippuen.

Kierrätyssisustus
Sisustustyyny kierrätysmateriaaleista


KierrätyssisustusVärikkäät kanavatyötyynyt

Tyynyt rakentuvat kanavatyön värin ja sopivien kierrätyskankaiden mukaan. Väritoiveita saa ilman muuta esittää!

Kierrätyssisustus

Kierrätyssisustus

Kierrätyssisustus

Pikku nakupellet, enkelit Mikael ja Gabriel . Tyynyn koko 30cm x 30cm. Kanavatyöt kirpparilta, lisänä lilaa pöytätablettia ja pinkkiä koristetyynynpäällistä (Nekin kierrätettyjä). Tausta pinkki. Keltaiset koristetikkaukset.

Kierrätyssisustus

Kierrätyssisustus

Kettutyynyt, kierrätyskankaita ja keittiöpyyhettä uudeksi yhdisteltynä. Kultaiset painetut tassunjäljet ja takana kaksi kullanväristä nappia. Koko 40cm x 40cm.

Kierrätyssisustus

KierrätyssisustusEi kommentteja:

Lähetä kommentti