Lemmikeille

Sivu on vielä vähän vaiheessa...
Hannahuuhaan torpassa menossa mukana hääräävät Elsa-koira ja Elvis-kissa. He toimivat myös virallisina laaduntarkastajina Huuhaa-lemmikkituotteille. Näissäkin tuotteissa kierrätys on vahvasti mukana materiaalien osalta. Sivulta löydät seuraavat tuotteet:

  • Farkkulelut koirille
  • Örkit (painikaverit) kissoille
  • Kissanminttutaljat
  • Kissanminttutatamit
  • Kisunpesät


Farkkulelut koirille

Hannahuuhaan pajassa valmistuu kierrätysmateriaaleista koirille leluja. Ainoat uutena ostetut materiaalit ovat sisällä olevat vingut (niitäkin aina välillä käytettynä, kun kaupan valmislelut hajoavat..) sekä ompelulanka.

Tällä hetkellä koirille saatavana farkkuluita (sisällä vinkulelu) mustaharmaana tai farkunsinisenä sekä Roikkokissoja (ei vinkua) erilaisilla jämäkangas-/pitsiraidoilla.
Koirille saatavissa vinkuvia farkkuluita sekä roikottajakoirille Roikkokissoja.

Koiranlelu farkuista kierrättäen


Örkit kissoille

Örkkilelut ovat täyttä kierrätystä! Kankaat jämäpaloja (tausta strechfarkkua), häntä villalankaa, puuhelmiä tai höyheniä. Jokaisella lelulla yksilöllinen, käsin ommeltu ilme. Sisällä kissanminttua, jonka ansiosta paini on varsin innokasta.

Kissanlelut

Kierrätysmateriaaleista kissanlelu

Kissanminttutaljat

Kissanminttutaljat sisältävät nimensä mukaisesti kissanminttua. Sisällä on vanua ja päällinen pehmeää kierrätyskangasta eläinteemalla. Tällä hetkellä saatavana kuutta eri kuosia; Seeprapeippo, Gebardi, Rokkitiikeri, Heluna ja Diskolisko kahdessa eri värissä. Hännässä voi olla villatupsuja, höyheniä, puuhelmiä...

Kissanminttutaljat

Kissanminttutaljat

Elvis testaa videolla uutta taljakuosia, Rokkitiikeriä. Kyllä rokkaa!

Kissanminttutatamit

Kissanminttutatami on neliskanttinen tai pyöreä makuualusta, jonka kanssa voi vaikka ensin vähän painia. Sisällä kissanminttua ja pehmusteena vanua. Tatameja tehdään myös tilauksesta toiveiden mukaan, Hannahuuhaa-twistillä. Paremmat kuvat matkalla blogiin...


Makuualusta kissalle

Kisunpesät

Kisunpesät tehdään täysin kierrätysmateriaaleista asiakkaan väri- ym. toiveita kuunnellen. Runko "telttapatjaa". Päällikankaat fleeceä, villakangasta, velboaa tai muuta kierrätettyä, pehmeää ja kissalle mukavaa kangasta. Pehmustettuun, irrotettavaan pohjaan on lisätty kissanminttua.

Kisunpesä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti