Kuvagalleria

Kuvia Hannahuuhaan omasta torpasta, Huuhaa-tuotteista sisustuksen osana sekä sisustusvinkkauksen pohjalta tehdyistä muutoksista.


Hannahuuhaan koti

Hannahuuhaan koti


Löytyisikö kotoani sinullekin vinkkiä ja ideaa omaan sisustukseesi? Skandinaavista tyyliä Huuhaalandiasta tuskin löydät, mutta ehkä jotain persoonallista ja värikästä, iloistakin?

Kuvakollaasi peräkamaristamme:

Peräkamari

Tuvan väritys

Tuvan tunnelma

Tulossa lisää kuvia Hannahuuhaan oman kodin sisustuksesta. 

Huuhaata uusissa kodeissa

Miten asettuvat Hannahuuhaan kierrätyssisustustuotteet uusiin koteihinsa? Muutamia kuvia asiakkailta. 

Kierrätystyynyt farkusta
Hannahuuhaan sisustustaulu 

Varjostimet ja kehys kierrätysfarkuista

Sisustusvinkkaus

Täällä näet kohteita, joissa Hannahuuhaa on huseerannut tavalla tai toisella. Se voi olla pelkkää ideoiden "heittelyä", osittaista tai kokonaan toteuttamista tai jotain siltä väliltä.

Verho WC-tilaan

Tässä kohteessa asiakas toivoi WC:n ikkunaan verhoa. Toiveina oli, että verho peittäisi koko ikkunan sekä verhon materiaalit; verhossa tulisi käyttää asiakkaan omia vanhoja lakanoita ja pitsejä. Kävin "kotikäynnillä", kuvasin tilaa ja otin ikkunan mitat. Verhon lisäksi myös verhotanko löytyi Hannahuuhaan varastoista.

Verhon suunnittelu ja toteutus, kuvat tilasta ennen ja jälkeen.

WC-tilan päivitys kierrätyshenkeen edullisesti

Seuraavassa kohde, jossa asiakas toivoi ideoita 80-lukulaisen WC:nsä päivittämiseen tosi pienellä budjetilla. Ikävä kyllä "ennen-kuvat" jäivät ottamatta. WC oli perusjutuiltaan samansisältöinen; puolipaneelit, lattian kaakelit ja peilikaappi säilytettiin, sillä budjetti oli minikokoinen ja tilaan toivottiin vain uutta ilmettä. Paneeli oli ns. vanhanvihreä ja yläosa pikkukukallista tapettia. Vetimet peilikaapissa ja laatikoissa olivat kullanväriset. Lattia oli mintunvihreä.

Perheen vanhemmat ovat kovia lukutoukkia miehen ammatinkin ollessa kirjoihin läheisesti liittyvä. Tästä lähtökohdasta siis ajatus jalostui; yläosaan käytettiin kirjaston poistokirjoja ja alaosa maalattiin sävyihin sopivaksi. Lattia maalattiin kaakelimaalilla tummaksi. Vetimet vaihdettiin puuhelmiin, joita asiakkaalla oli säilössä vanhasta autonistuimesta mieletön määrä. Tässä kohteessa asiakas toteutti itse remontin Hannahuuhaan sisustusvinkkauksen pohjalta.

Ekstraedullinen pintaremontti

Eteinen

Vanhan hirsitalon eteisaula oli "tyylitön sitä sun tätä" ja yhden seinän täytti kiinteäksi rakennettu kaapisto. Jälleen kerran ennen-kuvat jäivät ottamatta! Seuraava projektini on jo onneksi kuvattu ennen muutosta. Pikkuhiljaa alkaa tajuta ja oppia!

Tässä kohteessa Hannahuuhaa toimi vinkkaajana ja asiakas toteutti itse remontin. Kaapit purettiin ehdotuksestani, sillä säilytystilaksi sopi loistavasti pieni, toimeton koppihuone eteisen yhteydessä, takkahuoneen vieressä. Tämä asia oli asiakkaalla jäänyt itse hoksaamatta ja hän olikin todella iloinen, kun turha tila saatiin järkevään käyttöön. Kaappien takana oleva kaunis hirsiseinä saatiin näkyviin ja lisää tilaa itse aulaan. Muihin seiniin ehdotin valkoiseksi maalattua raakalautaa ja ehdotus otettiin innokkaana vastaan. Se myös siis toteutui. Portaat yläkertaan olivat tylsähkön ruskeat ja niihin asiakas toivoi väri-ideaa. Tilaan tuli Hannahuuhaan farkkukierrätystuotteita (lampunvarjostimet sekä kehys), joten ehdotin jonkinlaista sinistä sävyä. Aika upeat portaista tulikin! Sopivat hienosti hirren sävyn kanssa. Portaikon seinästäkin otettiin hirsi näkyville lastulevyn alta.

Eteisaulan remontti

Asiakkaalla "lojui" varastossa kuvan upea peililipasto, jota ehdotin hirsiseinän eteen. Aina kannattaa suorittaa inventaario jo olemassa olevalle, sillä saattaa löytyä vaikka mitä aarteita! Aina ei välttämättä muista tai hoksaa, että itseltä löytyykin jo jotain varsin sopivaa uuteen sisustukseen!!! Hannahuuhaa auttaa "uusin silmin"! Lipaston molemmin puolin laitetut seinälampetitkin löytyivät asiakkaalta, mutta toisesta huoneesta, ilman varjostimia. Tähän ne sopivat kuin nakutetut!
Kuvassa näkyvissä myös valkoista raakalautaseinää.

Farkkuvarjostimet ja -kehys

Lisää kohteita ja kuvia tulossa...


2 kommenttia:

  1. Lattiasta se läks. Kiitos ❤️. T. Tyytyväinen asiakas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruohonjuuritasolta! Hieno on eteinen kokonaisuudessaan! Taitava remontoija siellä!

      Poista