Huonekalut

Tuunaan huonekaluja inspiraation iskiessä, tilauksesta tai ilman. Sivulta näet esimerkkejä Hannahuuhaan tyylistä, joka useimmiten on melko värikäs.

Sivu on vielä kesken...

Tuolit

Tuolit ovat melko helppoja tuunattavia. Tässä esimerkkinä "Muumuu-tuolit" muutamine vaiheineen. Tuolit ovat edesmenneen tätini jäämistöstä. Ikävä kyllä, jälleen kerran, "ennen-kuvaa" ei ehtinyt ottaa...väri ja silloinen istuinosan kangas kuitenkin nähtävissä kollaasissa.

Tuunatut tuolit


Nojatuolejakin päällystän. Tässä esimerkki itse tehdyllä farkkutilkuista kootulla päällikankaalla. Pikkukuvassa tuoli ennen.

Nojatuolin päällystys

Piensisustus

Raheja, lokerikkoja, jakkaroita, mitä milloinkin...

Rahi

Esimerkki pienen, mutta suuritöisen rahin vaiheista. Video on tehty vähän "vitsinä" aluksi vain asiakkaan nähtäväksi, mutta päätyipä kuitenkin Youtubeenkin...Huonekalutuunaus

Ikean jakkaraakin voi piristää monin eri tavoin. Omani on tuunattu maalaten.

Huonekalutuunaus


Huonekalutuunaus


Lokerikko

Pip-studion tapettia ja Frenchic-kalkkimaalia.

Tuunattu lokerikko

Lokerikko ennen ja jälkeen
Lisää tulossa!


Emännänkaappi

Torpassamme "aikojen alusta" ollut emännänkaappi pääsi (joutui?) Hannahuuhaan värikäsittelyyn ja pysyy kotona. Nykyisin se palvelee vaatekaappina. Käytin Helmi-kalustemaaleja ja Pipstudion tapettia, jolla kaapin vastakkainen seinä on tapetoitu.

Emännänkaappi
Kaappi lojui muutaman vuoden navetan vintillämme talvikaudet ja kesäisin katetulla terassilla lievästi sään armoilla. Näin sain alkavan maalihilseilyn laajemmaksi ja vanhan maalin poistaminen helpottui. Koko ajan mielessä muhi kaapin tuunaus uuteen uskoon. Pitkään ja hartaasti harkittu siis!Emännänkaappi ennen tuunausta

Emännänkaappi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti